По -добър поглед към Grateful Dead X Nike SB Dunk Low

, когато получихме първия си поглед на Grateful Dead X Nike SB Dunk Low Back през март, честно казано нямахме концепция какво да очакваме. Това официално сътрудничество ли е? Това ли беше джоб за трикове на езика? Какво точно става тук? Е, след два месеца, на последно място получаваме по -добър поглед върху лудия креп, както и за щастие всички наши притеснения са отговорили.

Създаден в партньорство с легендарната рок група, която е разработена през 1965 г., както и впоследствие разпуснато тридесет години след това, Grateful Dead Dunk Low е за разлика от всичко, което сме виждали преди. Повлияни от Grateful Dead Bears, поредица от стилизирани танцуващи мечки, които са били нарисувани от Боб Томас, тази двойка е настилана в гъвкав велур, както и размит материал, който има поразителна прилика с кожата на животното.

Сините акценти правят своя метод към страничната и медиалната страна на Swoosh, в допълнение към марката „Nike“, която е написана в психеделичен стил на шрифта, която изтича с вибрации от 60 -те години. Също така ще откриете ко-маркови, очертавайки езика на обувката, донякъде намеквайки, че също ще видим двойки, повлияни от четирите други мечки.

Изображение през Repgod888

Изображение през Repgod888

Изображение през Repgod888
Разбира се, не можем да говорим за тази обувка, без да обсъждаме джоба на езика, където можете да съхранявате скривалището си. Каквото и да се случи да използвате това, най -вероятно не искаме да знаем.

В този момент във времето не се разбира нищо друго за Grateful Dead X Nike SB Dunk Low, но нашите източници ни казват, че може да отпаднат преди края на годината. Нека разберем дали ще добавите чифт към вашата лична колекция, както и докато сте тук, погледнете първия си поглед върху цивилистичния X Nike SB Dunk Low!

Изображение през Repgod888

Изображение през Repgod888

Изображение през Repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published.