Първо погледнете изображението на Pharrell x adidas nmd hu ‘love other’

чрез godlvl_
Pharrell Williams го убива в отдела за маратонки. След пускането на диво популярния Pharrell X Adidas NMD Hu ‘горд’ пакет, който се разпродаде почти мигновено, изображенията вече изплуват на друг цвят, който може да бъде на хоризонта.

Боядисана в смела червена цветова схема, горната част е направена от еластичен основен материал, който нежно прегръща контурите на крака ви за удобно прилягане на чорапа. Това е вързано заедно с гумирана клетка и чифт въжета, които се вливат с 3M. В общата мода на скейтборд P, лявата обувка е бродирана с “любов”, докато “други”; украсява най -добрата обувка, напомняйки ви да обичате всички безусловно.

Изображение чрез godlvl_
Около петата ще намерите гладка кожена лепенка, а долу е налице по -нататък с пълна дължина, в комплект с преработена подметка на пътеката за идеалния баланс между възглавницата и сцеплението.

В този момент във времето почти нищо друго не се знае за Pharrell x adidas nmd hu „love other“, но бихме искали да го видим да отпадне около деня на Свети Валентин през следващата година. Уведомете ни, ако ще получите този NMD и се уверете, че го държите заключен на единствения доставчик за най -новите и най -големи новини и издания на маратонки!

Leave a Reply

Your email address will not be published.