Поглед на крака на Yeezy 700 V3 “Arzareth”

Това е всичко. След месеци чакащи, Yeezy 700 V3 “Arzareth” най -накрая е тук. Ръцете една от най-раздутите издания на Yeezy за цялата година, сега разглеждаме бърз поглед на крака точно преди да стартират на 29 август!

Приемайки печелившата формула на „Азаел“ и изгражда над нея, „Арзарет“ разполага с ултра футуристична естетика, която е наистина уникална. Със смела синя основна основа, матова RPU клетка се увива около цялата горна част. Това не само осигурява водеща в индустрията поддръжка и стабилност, но и свети и в тъмното, което означава, че можете да се огъвате, когато пожелаете, където пожелаете.

Изображение чрез Yankeekicks

Изображение чрез Yankeekicks

Изображение чрез Yankeekicks
Гуменият панел за U-образна форма на форма украсява кутията на пръстите, както предишните две поколения Yeezy 700, а долу ще намерите ултра лъскава междинна подметка, която се влива с Eva пяна за комфорт и възглавница, която е на друго ниво. С крив форм -фактор той наистина ни напомня за единицата, намерена в Yeezy Boost 380.

Закръглянето на всичко това е прозрачна подметка под краката, която е оцветена в мек жълт оттенък, финализира обувката на Ultra Hyped Adidas.

Какво няма да обичате в Adidas Yeezy 700 V3 “Arzareth”? Отпадате в пълни семейни размери на 29 август, уверете се, че следвате @thesolesupplier и @thesolerestocks в Twitter за най -добрия ви шанс да копирате! Уведомете ни дали ще отидете за това и докато сте тук, може да разгледате по -отблизо Yeezy Boost 380 “Onyx”!

Изображение чрез Yankeekicks

Изображение чрез Yankeekicks

Изображение чрез Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published.